☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆hacked by nofawkX-al & flitc0de

LIRI PER BALLISTIN
lsmail Morina - Ballisti ai qe e ndjen veten Shqiptar dhe qe esht i poshteruar,
nga serbet duhet te jete i lire patjeter perndryshe do te sulmojme shum faqe te rendesishme shqiptare
dhe do te publikojme te dhena qe kemi ne dor ! Ju arestuat ate vetem pse ndjen veten Shqiptar
dhe don kombin e tij ! Do te nxjerrim nga aty Ballist pasi ti na nxorre
krye lart nga Beogradi dhe e meriton kete gje !

- Albanian Hackers -

Misioni

Misioni

 Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale

ipday_2015_600